"Do something today, that your future self will thank you for"

"Välkommen till Bodywatch! Jag heter Josefine och jag är en licensierad personlig tränare som brinner för mitt yrke. Här på Bodywatch.se vill jag inspirera och motivera dig till ett hälsosammare liv!"

Som min slogan säger "Gör något idag som ditt framtida jag kommer att tacka dig för". Gör den smartaste investeringen du kan göra, investera i din kropp och hälsa!

Jag har själv haft problem med min vikt och fick nog av att inte må bra, det var då jag tog tag i träningen och började styrketräna och äta hälsosammare. Sen dess är jag fast i min nya livsstil och älskar mitt "nya liv".

Om du vill bygga muskler, gå ner i vikt eller bara komma igång med träningen, kontakta mig så hjälper jag dig att nå just dina mål.

Jag erbjuder pt-online där jag skräddarsyr träningsschema och kostråd enligt dina behov som du får via mail. Sedan har vi regelbunden mail kontakt då jag coachar dig. Pt-online passar utmärkt för dig som vill ha personlig träning men inte bor i Stockholmsområdet. Om du inte har tillgång till ett gym så ordnar jag ett träningsschema som fungerar att utföra hemma med hjälp av redskap (pilatesboll, hantlar, kettlebell tex) eller med bara din kroppsvikt. Kontakta mig för mer information.

Jag erbjuder även personlig träning på gym och utomhus. När det kommer till personlig träning så träffas vi första gången och gör rörlighets- och fystester, så att vi kan börja planera träningen på bästa sätt. Mitt motto är kvalitet framför kvantitet, vilket betyder att jag endast tar emot ett visst antal kunder, detta för att mina kunder ska få bästa möjliga service och resultat.

2.jpg

Pt-duo är en annan tjänst som jag erbjuder. Vilket betyder att du kan komma och träna med din kompis, kollega eller partner. Här har du möjlighet till personlig träning till ett förmånligare pris och samtidigt få motivation från din träningspartner.

Hemsidan kommer uppdateras med jämna mellanrum.

Följ gärna min blogg där jag kommer att visa er lite av min vardag.

Mina utbildningar :

Grundutbildning i anatomi, fysiologi, träningslära, konditionsträning, styrketräning, rörlighetsträning, träning under och efter graviditet, träning för seniorer och kost -The Academy-2012

Lic. Träningsinstruktör, styrketräning och funktionell träning -The Academy-2012

Lic.Personlig tränare, ledarskap, muskelsystem i rörelse, funktionell rörlighet, funktionsanalys, funktionell stabilitetsträning, skador, fystester, kost och näringslära, avancerad styrketräning, passningsteknik, fysisk avslappning, effektiv konditionsträning och träningsplanering -The Academy 2012

Följ mig på instagram @bodywatch.se

 

© All rigths reserved by Bodywatch.se

Photo: Adeline Evans