Torsk i foliepaket

Torsk i foliepaket är nyttigt, gott och tar bara 15min i ugnen. Detta går att göra med vilken vit fisk som helst. Jag serverar denna torsk med en ljummen spenat sallad.

Det som behövs är en bit torsk jag hade 2st ca 250grams bitar. Jag börjar med att lägga dom på en stor bit folie(ugns tålig folie). Sedan pressar jag en halv citron över fisken och häller lite olivolja över den (ca 1 1/2-2 msk) Krydda sedan fisken med fiskkrydda, allternativt bara salt och peppar. Jag använde santa marias fiskkrydda. Det andra paketet har även lite tomater och basilika i. Båda allternativen är goda!

Gör ett paket av foliepappret och sätt in ugnen i ca 15min (ugn temp 190°).

Stek babyspenat i lite olivolja och vitlök, jag föredrar att ha lite krispighet kvar i spenaten så steker bara lite snabbt så att det blir varmt och får lite smak. 

Det här är en lågkalorirätt  och passar även dom som går på diet (deff). Jag som inte brukar gilla torsk gillar denna rätt. En perfekt måltid för den som vill hålla koll på midjemåttet ;-)

Enjoy!