Nina

Min resa mot ett friskare jag började med en vadslagning mellan mig och en kollega på jobbet. Och jag visste att jag inte kommer att fixa det själv. Jag är som de flesta av oss, vill gå ner och bli friskare, men behöver en spark i rumpan för att göra det. Jag är så otroligt glad och tacksam för den skräddarsydda träningen och de olika kost tips jag har fått av Josefin. Jag har en stressig vardag, men ville absolut komma igång. Så det att vi la in morgonträning kl 6 på morgonen passade mig perfekt. Jag fick in ett hälsosammare sinnelag direkt på morgonen. Då vill man inte fuska med maten på dagen heller. Jag började göra nyttiga matlådor till jobbet. OCH jag fick in mellanmålen. Jag tränade styrka på det sätt som passade mig. Utfall, push ups, dips OCH med lite fantasi får man till vikter på ett billigt sätt. Jag gjorde bänkpress med hjälp av en kabinväska fylld så att den vägde lite mer varje vecka. Mina hantlar var sandfyllda 1,5 liters läskflaskor. Josefin hade regelbunden check up på mina resultat och ändrade schemat utefter mina egna förutsättningar. Och det fungerade. Jag gick ner ganska fort i kilo, men det jag kände av mest var i cm. Mina kläder satt lösare, jag fick byta ner till mindre storlekar och min bauta bh slängde jag upp i ett träd. Aldrig mer! Tack vare träningen hade jag lättare att ta mig an hälsoproblem också. Jag fick bröstcancer och fick gå igenom en hel del behandlingar. Men nu när jag är opererad, färdigbehandlad och med nya krafter kommer jag att återigen tillämpa det Josefin lärde mig under den tiden jag hade glädjen att ha henne som min online PT. Det är lärdomar jag kommer att kunna ta nytta av under hela mitt liv. Så nu kör vi igen!! En friskare och starkare vår att se fram emot. Och snart dags att inhandla en ny bikini. Bara det är anledning till ett YEY!!

4 veckor -20cm och -6kg!

 

(fortsättning följer)

 

-Nina