Min helg :-)

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Lite bilder från min helg :-)

Igår träffade jag min underbara vän Selina och vi hade en mysig middag tillsammans. Innan dess blev det träning och det blev bröst, triceps och mage! Bästa starten på helgen enligt mig!

Idag blev det faktiskt ett bonuspass ett andra axelpass, kunde inte hålla mig från gymmet och hade massa energi antagligen efter all mat som jag stoppade i mig igår. Och att jag har sovit bättre :-)) Det var min "gottedag" igår så det blev lite extra "god" mat som ni ser.

Annars har jag spenderat min söndag i sängen och pluggat, känns som att hjärnan blir överhettad med en massa ny info! Så nu blir det inget mer pluggande mer för idag. Är helt slut!

Fått uppdateringar från mina underbara klienter som kämpar på bra! Imorgon är det dax för lite rapportering om vikt och mått igen.

En annan klient har tränat som en galning denna vecka och haft bara toppen pass! Otroligt roligt :-) Duktig!!! MVG pass hela veckan :-)

Imorgon ska jag nog ta en sväng till en Ekologisk butik på söder och äta en lunch och kanske handla hem nått. Sen blir det såklart jobb, plugg och träning! Ser framemot en ny vecka och längtar faktiskt redan till måndagen :-D

Hoppas att ni har haft en bra helg också och att ni är lika ivriga att sätta igång en ny härlig vecka!!