You've got mail❤

IMG_2420.JPG
IMG_2457.JPG
FullSizeRender.jpg

Nu ÄNTLIGEN har ni mina fina prenumeranter fått mail igen :-) Ni måste testa receptet ni fick super goda broccolibiffar :-) Om du också vill prenumerera och få bla recept, erbjudanden, lite info om kost och träning, bla varför vissa saker är bra och äta och dricka ;-) så klicka in på subscribe och skriv in din mail adress.  Gratis såklart!

Träning har gått bra igår blev det rygg och idag axlar och mage. Imorgon ska jag träffa en vän/klient och träna ett pass och även äta en mysig lunch tillsammans, jag tror att det får bli ett andra benpass då.  Gjorde en super god maträtt igår, rawfood pasta och så gjorde jag en egen pesto till och som protein blev det torskrygg. Sen fick en en steamer igår äntligen slipper jag stryka Dannes skjortor nu är det bara att ånga dom lite snabbt sååå skönt! :-D Toppen present :-P

Idag har det blivit jobb framför datorn och ska strax sätta igång och rensa i min garderob. Skulle ni vara intresserade av en bloppis? Jag har bla super fina träningskläder som är i  bra skick bla better bodies och stella mccartney. 

Ha en fin torsdag!!