"When i exercise i wear all black, its like a funeral for my fat"

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Hade en mysig grillkväll igår måste erkänna att jag åt alldeles för mkt som vanligt!! Var super mätt och kände tom att det var svårt att få ner frukost idag efter gårdagens frosseri :-P

Det blev ett kort gympass idag, har tränat 6dagar denna vecka vilket känns så skönt börjar komma tillbaka till mina vanliga träningsrutiner.

Ska strax jobba lite framför datorn och svara på klient mail :-) sen ska jag plantera lite nya växter till kontoret.

Har en ganska lugn vecka framför mig, ska fokusera på träningen och blir det en fin soligdag så blir det nog en tur till stranden.

Fick höra från en av mina klienter att en av mina gamla klienter brukar surfa in på min blogg/hemsida så fort hon tappar motivationen till träning vilket gör att hon känner sig motiverad till att träna igen :-D Så roligt!! Känns verkligen kul att höra att man fortfarande kan motivera er till träning <3 Puss o kram på er!!!!

Hoppas att ni har haft en trevlig helg <3