Veckorna flyger förbi!!

IMG_5231.JPEG
IMG_5232.JPEG
IMG_5226.JPG

Kan ni förstå att det är november nästa vecka?! Veckorna går så otroligt fort.. Oktober har dock varit en super mysig månad med mkt höstpromenader, god mat och mys med familjen (det bästa jag vet) :-D Men självklart har det blivit träning också!! 

November månad brukar vara mörk grå och regnig så ska vi försöka peppa varandra att vara lite extra duktiga med träningen och kosten?? Vad sägs innan alla ledigheter börjar i december?? Vad sägs om en utmaning igen?? Det var ju länge sedan vi körde på det här i bloggen.

Jag tänkte att vi gör det lite enkelt så att fler kan delta! Vi börjar med kosten, inget godis/snack mer än 1dag i veckan. Försök att fylla halva din tallrik med grönsaker(lunch/middag). Drick minst 1,5l vatten per dag. 30min aktivitet per dag (promenader träning cykling mm) Glöm inte D-vitamin tillskott speciellt nu under höst/vinter! 

Det låter väl som en utmaning som vi alla kan delta i?! Vill ni ha mer avancerad utmaning så skriv gärna en kommentar!

Ingen har väl undgått #metoo kampanjen? Jag blev väl tyvärr inte förvånad över att så många kvinnor har råkat ut för sexuella trakasserier. Jag kommer väl ihåg när jag råkade ut för det på min arbetsplats när jag var 20år och en chef sa olämpliga saker till mig. Jag var chockad och visste inte om jag skulle våga säga det till någon på min arbetsplats, skulle någon tro på en 20årig tjej mot en äldre man som jobbat länge på företaget??? Usch äckel finns det tyvärr gott om! Känner många tjejer som har råkat ut för trakasserier. Man måste våga stå upp och säga ifrån, idag har jag mer skinn på näsan och skulle säga ifrån direkt men som ung tjej är det svårare att våga, speciellt när det gäller en chef på jobbet. Ord mot ord vem ska tro på den unga tjejen? 

Hur ser eran dag ut?? Själv så jag iväg och träna strax men innan dess blir det lite jobb  :-) Sen blir det en sväng till stan faktiskt. I kväll blir det mer jobb framför datorn! Helgens planer blev inte av så nu har vi en ledig helg framför oss, hoppas på bra väder så man kan vara ute mkt!  

Igår bakade jag mina choklad/bananmuffins som uppskattades mkt av några vänner som var förbi :-) Kul att något nyttigt kan smaka lika gott som något onyttigt :-D Om du vill ha receptet så finns det på min instagram! Maila mig annars så skickar jag receptet. 

Ha en fantastisk torsdag och helg!!! <3 <3