Helgen och veckoresultatet -33cm!!!:-D

image.jpg

Min helg har varit super bra, har fått umgås med härliga vänner och äta goda middagar. Man har iaf laddat med mat och bullar denna helg så energilagret har bunkrats på och träningen ska förhoppningsvis gå riktigt bra denna vecka :-) (bild från helgen)

Som ni vet så får jag in veckoresultat från mina fina klienter och jag är så imponerad av mina tjejer dom har lyckats gå ner 33cm på en vecka sammanlagt!! Nu säger vi hej då till dom centen och ser dom aldrig igen :-D Jag blir så lycklig över att dom kämpar på så duktigt. <3 mycket stolt coach!! Va tvungen att skryta lite om mina tjejer :-D

Nu blir det mer jobb och senare blir det träning :-) Imorgon träffar jag en klient som ska ha nytt upplägg så det blir ett coaching samtal :-)

Happy monday!!!