Happy friday

image.jpg
image.jpg

Hej!! Jag vet att jag har varit frånvarande ett tag nu men jag har faktiskt haft fullt upp och har haft annat att tänka på denna vecka. Jag hoppas att ni inte har varit allt för ledsna över en liten paus ;-)

Förra veckan bakade jag dessa mumsiga kakor som är hälsosamma bra fetter inget vetemjöl rika på protein ni som prenumererar har fått receptet på dessa kardemumma kakor!

Till det drack jag en ingefärsjuice allt för att boosta immunförsvaret nu när jag precis varit sjuk.

Vi va på bio förra veckan och såg nya furious 7 jag gillar fina bilar och snygga människor så enligt mig så var filmen bra trots att den är liiiite överdriven ;-) Men jag älskar ju bond filmerna också!

Jag vet inte vad det är för en mupp som kom med på min selfie!? ;-P

Mina klienter kämpar på duktigt som vanligt nu startar en "ny"(har tränat med mig förr) klient nästa vecka som ska börja bygga muskler! Hoppas att hon kommer att tycka det är lika roligt som jag att köra på ett byggarschema :-)

Själv så fortsätter jag med mina helkroppspass i några månader till. Kroppen har börjat tighta till sig precis som den ska :-)

Min "bikinisäsong" börjar nämligen snart :-D Längtar till värmen och snart kommer jag få njuta av sol, strand och palmer!!!

Helgen består av jobb det är två klienter som vill ha nytt schema annars blir det bara en lugn helg för mig. Jag har varit väldigt trött denna vecka så det blir bra med en vilohelg för mig.

Hoppas att ni har haft en bra vecka!

ps. en ny bild har lagts upp på photography som min fantastiska fotograf Adeline Evans har tagit!!