Tufft pt-pass😁💪🏼

IMG_3424.JPG
IMG_3426.JPG
FullSizeRender.jpg

Min nya klient har haft två manliga pt:n innan hon anlitade mig, idag sa hon att jag är tuffare/hårdare än vad dom var :-D vilket såklart gjorde mig jätte glad ;-) Kanske tror vissa att manliga pt:n kan vara tuffare än vi kvinnor ;-) Så är inte fallet! Jag älskar att få gå in i min pt-roll och verkligen pusha mina klienter till det yttersta så att dom verkligen får ut det mesta av passet och känner att det här hade dom inte klarat av på egen hand. Jag är så glad att hon var nöjd över passet idag, som vi höll i hammarby backen. Hon fick springa upp för backen en bit och varva det med styrkeövningar :-) Hon var super duktig så otroligt stolt över henne jag kan inte förstå att hon gått framåt i både styrka och kondition på bara en vecka!! 

Själv hade jag premiär för backen igår, gick uppför den med min lilla Pom :-) Sprang dock med min klient idag. 

Dagens lunch kycklingfilé med melon och grönsaker, mums!

Nu ska jag fixa lite hemma och sen blir det gymmet för egen del, rygg står på schemat. 

Min klient älskade utomhus träningen det har alla mina klienter gjort som har fått prova på det, skulle du vilja prova på ett utomhuspass?! Maila mig så hjälper jag dig att få bättre kondition (hjärta) och starkare muskler!! 

Ha en fantastisk tisdag!! <3