To see the sunrise is all we need...

image.jpg

Ibland gör saker och ting i omgivningen att man lätt glömmer bort hur bra man har det <3 Ibland krävs det en "käftsmäll" så att man inser att man har det riktigt bra! Bara att titta på nyheterna är ju en "käftsmäll" varje morgon...fruktansvärt i världen just nu... :-/

Min blogg är väldigt ytlig och jag försöker att bara dela med mig av en liiiiten del av mitt liv och det är mest träningen jag väljer att dela med mig utav :-) Så vissa tror ibland att mitt liv är väldigt tomt och ytligt. Men ni som känner mig vet att det bara är en liten del av mitt liv. Men ibland är det lätt att man bara dras med den här världens ytlighet där mkt handlar om hur ung, snygg, vältränad och rik man är.

Känns som att jag måste förklara det ibland så att ni inte tror att det är det ända jag ägnar min tid åt :-)

Jag brukar ju alltid tjata på hur bra det är med listor ;-) Och idag ska jag ta tag i saken själv och skriva ner allt jag är tacksam för och gärna fylla på den varje dag <3

Idagbörjar jag med att vara tacksam för att jag fick vakna och se solen gå upp <3