Tillbax till verkligheten

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Nu är jag hemma igen :-) Vi har haft en fantastisk semester allt har verkligen varit helt perfekt från vädret, maten, boendet, shoppingen, stranden, arkitekturen och cavan ;-)  Vi har njutit till 100%! Vi blev kära i landet och kommer åka tillbaka väldigt snart igen :-D längtar redan!! Vill ni se mer bilder så hittar ni det på min insta :-)

Nog om det, hur har träningen gått för er? Min träning har faktiskt blivit lite lidande pga semestern vi hade tyvärr inte det bästa gymmet på hotellet men det blev lite utomhusträning iaf. Men idag blir det gymmet igen!

Och nu ska mina klienter få mitt fulla fokus igen, bla nya scheman som ska fixas.

Jag vill påminna er om att utomhusträningen är igång så om du är sugen på att testa personlig träning så boka en pt-timma utomhus med mig för bara 500:-/tim!! Självklart ingår gratis konsultation :-)

Nehepp nu ska jag byta om till gymkläderna och träna ben :-D

Trevlig helg <3