Tillbakablick

image.jpg

Hej!! Som ni har märkt har jag haft en liten paus med bloggandet. Hur har ni haft det under julledigheten? Hoppas att ni har ätit god mat och fått umgås med era nära och kära. Själv så har jag verkligen tagit det lugnt kollat filmer ätit god mat slappat med min lilla familj, några längre promenader har det också blivit. Idag var jag i gymmet och gick en timma på löpbandet och gjorde något busigt...tränade liite ben :-D Kunde inte stå emot längre men det blev väldigt lätt och högreps, lite benspark, lårcurl och knäböj med pilatesboll. Fick iaf upp pulsen och blev svettig :-) Då inser ni hur dålig form jag har just nu, katastrof!! Men en vecka vila till sen blir det normala träningsrutiner igen vilket betyder för mig 5-6dagar i veckan.

Tänk att det är 2016 nästa vecka!  Mitt 2015 har verkligen varit en berg och dalbana jag har en hel del trevliga minnen men även jobbiga svackor. Men så är ju livet för oss alla och dom flesta svackor för alltid något bra med sig en lärdom tex och gör oss oftast till starkare och mer ödmjuka människor. "What defines us is how well we rise after falling".  Jag förespråkar ju ofta det här med positivt tänkande och jag känner att jag vill fokusera på bra saker och komma ihåg det som varit bra under 2015 :-) Och när det kommer till träningen så har det varit ett strålande år, bla så har jag äntligen blivit så stark i ryggen så att jag kan göra 6chins :-D Och träningen har alltid varit som terapi för mig och ett absolut måste i min vardag. Inför 2016 har jag nya mål och jag är sååå motiverad speciellt nu efter den långa pausen som jag har haft från gymmet.. Bara det att jag fick träna liiiiite idag gjorde mig så glad. En annan höjdpunkt var helt klart våran resa till Palma, den staden fick en speciell plats i mitt hjärta helt klart över alla förväntningar och jag längtar dit igen. Jag är även glad över vissa personliga rädslor som jag har haft som jag har tvingat mig själv till att ta itu med. Och jag gillar att hela tiden utvecklas på alla plan i livet och är glad att jag börjat plugga teknisk analys vilket jag alltid tyckt har varit väldigt intressant. Har jobbat med aktier förr och älskade det! Så inför 2016 har jag även mål med min aktiehandel :-) Det finns en hel del annat trevligt som jag kommer ihåg från det här året <3

Många sätter upp nya mål inför ett nytt år, har du gjort det? Om ditt mål är att komma igång med en hälsosammare livsstil så kan jag hjälpa dig att hitta ett träningsschema/kostvanor som hjälper dig att nå dina mål.

Bilden med glitterklänningen är från en fotografering i somras åt Ewa som designar klänningar. Hade tyvärr lite härliga blåmärken efter ett hårt benpass..