Tacksamhet❤️🙏🏼

IMG_6446.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_6444.JPG
IMG_6449.JPG

Vad är du tacksam över idag? 

Jag brukar börja min dag med att meditera över 3 saker som jag ör tacksam över. Jag skriver ner dom sakerna i ett anteckningsblock och börjar dagen på så vis på ett väldigt positivt sätt. Detta har jag tjatat om nu i hundra år till er (känns det som)  men om du inte redan gör det så gör det. Så mkt som vi alla har att vara tacksamma över <3 Ibland är det svårt att sluta med bara 3 saker utan man vill fortsätta listan. 

När du tänker på det du är tacksam över så förändras hela ditt kroppsspråk och du får en mkt bättre dag. Detta är ngt som även några av mina klienter får som en övning :-) Många av oss har så lätt att fastna i negativa spår och tankar och det drar ner ens fysiska och mentala hälsa. Vet ni att även i dom svåraste och jobbigaste stunderna i livet så finns det saker man kan vara tacksam över. Jag vet att det låter klyschigt men det är faktiskt sant.  Det är du som bestämmer om du vill vara lycklig eller inte. 

Jag har en fin helg bakom mig, vi var bjudna på ett fint bröllop i lördags och söndagen spenderades hos familj. Toppen helg, trots att det inte blev ngn träning ;-)

I fredags tränade jag en av mina klienter som hade gått ner i mått vilket var super kul! Så hon är på rätt bana. Efter det blev det en coaching lunch.  Coaching är verkligen en stor del av jobbet som ni säkert förstår. Jag älskar coaching det är så mkt vi kan göra med våra tankar och den mentala biten är a och o för att vi inte ska hamna i fel banor igen när det gäller tex kosten. 

Här ser ni en bild på gårdagens lunch med quinoa och tofu. Jag ska försöka ge er mer kosttips eftersom jag vet att ni har idétorka ibland på vad ni ska laga. Jag ska faktiskt göra en kostvideo som är för mina klienter :-) Äntligen ska jag komma igång med sånt. Jag ska bara planera det så att det blir riktigt bra och att ni får en visuell överblick på "bra" mat och hur man ska tänka generellt när det kommer till bra och ren kosthållning :-) Och ni kommer se att det inte behöver vara "tråkig" mat :-) Jag har fått så mkt kostfrågor på sista tiden så jag tänkte att en video på det blir nog uppskattat :-D Så det lovar jag er att ni ska få <3

Veckan har börjat jätte bra hade ett super bra benpass med Danne igår jag va rödflammig och skakig Danne tog en smygbild på mig när jag sitter på golvet och hämtar andan :-D Jag kan säga att träningsvärken är fantastisk i skinkorna idag :-D

Idag väntar jag på att en annan av mina klienter ska skicka måtten och vikten :-D Hon har redan gått ner mkt i både vikt och mått på bara 2 veckor. Nu blir det 3:dje veckans resultat som inväntas. 

Fick även meddelande från en annan klient som satte igång sitt schema igår igen efter ett uppehåll!! :-D

Nu ska jag dricka lite mer kaffe och få i mig lite protein sen blir det promenad med Mini och efter det blir det gymmet :-D Rygg står på schemat kanske filmar ett litet klipp om det inte är massor med folk  :-)

Glöm inte att maila mig om du är intresserad av min "bootcamp" som jag har tänkt sätta igång. Då får du tillgång till träningsvideor (hela pass) tre gånger i veckan som du kan göra hemma eller på gym. Sen får du självklart kostråd som  ska hjälpa dig att bli stark, pigg och glad :-D 

Ha en fantastisk dag!! <3