Tack💕

FullSizeRender.jpg
IMG_6744.JPG

Tack för all positiv feedback för kostvideon :-D Vad glad jag blir att den gav motivation! Det var meningen :-) Men komihåg att motivation är bra men det behövs ett driv för att nå sina mål. Så motivation i all ära men det är drivet som får resultat!

Det här med kosten är alltid den svåra biten, det har jag märkt efter mina 5år i branschen och jag förstår verkligen att det kan vara jätte svårt att bryta ovanor med ohälsosam mat. Men det är här drivet kommer in är man driven för att nå sina mål så finns det inga hinder som man inte klarar av att hantera. Jag vet, då jag själv har gått igenom det. Från osund till sund. Det går om man vill. Allt handlar om sin inställning och driv.

Jag kan med all säkerhet lova att det är värt varenda ansträngning när man är piggare, gladare och mer nöjd med sitt yttre. 

Så ni som kämpar med att få bra kostvanor kämpa på! Det är värt att säga nej till en "kaka" tex. Och det blir lättare när man ser resultaten som följer. 

Så ge inte upp har ni haft en dålig vecka så ta nya tag idag! Och hitta drivet och anledningen till att du vill leva sunt. 

Och det är inte tråkig mat som gäller! Utan god färgglad med bra näring.

Det kommer komma en stretchvideo till mina klienter förhoppningsvis denna månad. Ni har ju redan en foamrolling video sen innan med ett helt pass som ni kan göra. 

Tänk att det redan är måndag igen! Min helg har varit jätte bra blev både ett tungt benpass och ett tungt ryggpass jag har träningsvärk överallt!! Kom ihåg att verkligen ge 100% på varje pass ni kör. Ibland är man tröttare och svagare men det som räknas är att ni verkligen har gett allt ni kunde det passet trots att man inte varit på topp. Gå inte dit och ödsla din tid utan gå dit och få resultat! ;-D

Nu kör vi en ny underbar vecka!! Jag har massa trevligt inbokat denna vecka och mina klienter kämpar på mot sina mål och så även jag! :-D 

Tack än en gång för att ni uppskattade videon <3