Semester och klientuppdatering🌴😀💪🏼💕

IMG_8393.JPG
IMG_8374.JPG
IMAGE.JPG

Tillbax efter semestern känns aldrig riktigt roligt tycker jag. Jag älskar rutiner med jobb, träning bra kost osv men det känns som att vi har hittat ett ställe där vi skulle vilja bosätta oss och då känns det lite vemodigt att åka hem igen. Men det som gör att det känns bättre är ju vädret här i Sveriges just nu! Helt fantastiskt :-D Och att vi får pussa på våra lurviga "barn" ;-D

Jag har massor med fina bilder från semestern och kanske delar med mig lite av dom vid olika tillfällen:-) Men åh en sån underbar semester vi har haft! 

Men som sagt tillbaka till verkligheten. Idag börjar jobb och träningsrutiner igen. Och även lite bättre kostvanor igen. Och det känns jätte skönt.

Tränade en klient idag som har kört 1månad med mig och idag var det dax för mätning igen. Hon hade gått ner 21cm på kroppen och blivit så mkt starkare! Så underbart! Hon har haft svårt att gå ner i vikt pga pcos , vilket gör det väldigt svårt då träning kan ge tvärtom effekt om man tränar/äter fel, alltså du går upp i vikt istället. Är sååå glad att vi har hittat en träningsform och kost som funkar :-D Wihoo!! Så min dag började toppen bra!! 

Hann även träna en annan ny klient innan semestern vilket också var jätte kul. Även hon en super stark tjej :-)) Fick uppdatering från henne igår och det var neråt på både vikt och mått! Grymt bra jobbat!

Om du vill komma igång med träning och bättre kost så hör av dig till mig så hjälper jag dig att nå dina mål! Klicka in på contact och skriv ett mail! Jag erbjuder även utomhusträning hela sommaren! 

Happy monday!!! <3