Rygg!

image.jpg

Jag ska erkänna att rygg aldrig har varit en favorit när det kommer till träning.. Men jag försöker att börja intala mig själv att det är jätte kul med ryggträning så att jag ska se fram emot det lika mkt som mina benpass (som alltid har varit min favorit....och axlar ;-D) Förra veckan gick faktiskt ryggpasset riktigt bra och hade en härlig träningsvärk! Bilden är från fotograferingen som jag gjorde för 2veckor sedan, oretucherad så ni ser min ojämna solbränna :-P Ikväll är det dax för ett rejält ryggpass igen!

Annars har min vecka haft en bra start men benträning i måndags men igår var jag lite seg så det blev bara ett snabbt biceps/tricepspass. Har mkt inbokat denna vecka så det blir tyvärr ingen träning på fredag eller söndag som det ser ut. På söndag ska vi till grönan  och se Billy Idol ska bli super kul!!! Hoppas bara på bra väder! Är liiiiite trött på regnet ;-)

Förra helgen spenderades med vänner såg även nya Jurassic filmen.

Dagens planer blev avbokade så ska maila och skriva nytt schema till en ny klient som börjar nästa månad :-D Alltid roligt med nya klienter :-))

Hoppas ni har haft en bra start på eran träningsvecka och att ni hör av er till mig om ni känner att ni står still och vill ha lite ny träningsmotivation!

Ha en fin onsdag <3