Onsdag

image.jpg
image.jpg

Så här har min onsdag sett ut... Super trött sovit hela dagen idag tyvärr.. Tog iaf en promenad med flickorna ni ser ju att min lilla Chanel behövde det hon är lite mullig ;-) enligt veterinären så är hon det iaf! Vi har två hundar och den ena är jätte smal och äter lite och så har vi Chanel som älskar mat och skulle gärna äta hela tiden. Så det är jätte svårt att hålla koll på att den ena får tillräckligt och att den andra inte får för mkt.

Gjorde mig en god smoothie med banan, blåbär, proteinpulver, vatten, spirulina och maca pulver hoppas att den kan ge mig lite energi!

Hoppas att ni är piggare och kryare än mig idag. Jag vet att tyvärr några klienter känner sig krassliga denna vecka också krya på er tjejer! <3 Drick mkt vatten och te. Och har ni möjligheten så drick ingefärsjuice som jag har pratat om tidigare flera gånger här den är fantastisk!

Jag får se om det blir vila för mig ikväll eller om jag kör ett lugnt pass det beror på hur jag mår ikväll.

Imorgon är det dax för er prenumeranter att få veckobrev i mailen igen :-)) Börja prenumerera om du inte redan gör det, du får tips på träning, hälsa och kost gratis varje vecka. Du får även riktigt bra erbjudanden!