Planeringsdag🤓

IMG_5177.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_6062.JPG

Hej!!!

Hur har nya året startat? Bra hoppas jag :-D 

Själv så har jag försökt mig på en liten detox men det har gått lite sådär då jag inte har varit hemma eller hunnit planera alla mål osv. Det har varit en sån vecka då man har fått göra så gott man kan med alla mål :-) Men en bra start skulle jag väl iaf vilja påstå.

Det har varit en ganska stökig början på året då det har hänt oförutsedda tråkigheter så det har också ställt till det lite för oss. Men nu är vi på rätt bana igen.

Jag har lovat att berätta lite om detoxen eller kosten och faktiskt lite annat som jag har tänkt göra under denna rensningsperiod:-) Tänkte dela med mig av den så kanske ni får lite inspiration också för en bra start på året. 

Idag har jag redan hunnit med träningen och nu ska jag sätta mig ner och planera en klients träning inför imorgon och ett coachingsamtal. Sen har jag även privilegiet att träffa en ny klient nästa vecka vilket alltid är lika kul och spännande :-D Så ska börja planera hennes konsultation också. Så som ni hör fullt upp vilket är härligt.

Ni ser ett av mina "detoxmål" vilket består av kyckling och grönsaker det är ungefär så mina middagar ser ut. Sen vill jag rekommendera det här fantastiska vegan proteionpulvret äntligen har jag hittat ett protein som är veganskt som smakar gott!! Prova!! Sunwarrior och välj chokladsmak, passar perfekt i bara vatten eller i din smoothie. 

Vill ha ett eget inlägg för detoxen så ni får vänta ett tag till, jag har inte bestämt om jag ska göra en liten video till er då jag berättar lite om den eller om det blir ett blogginlägg. Men det är inga konstigheter och något som ni alla kan prova om ni känner att ni behöver en kickstart eller bli av med lite extra fluff (vätska) som man lätt samlar på sig under semestern då man oftast inte sköter kosten så bra.

Nog om det :-) Nu ska jag sätta igång och jobba lite till!!

Om du också behöver hjälp med träning och bättre kostvanor så maila mig. Du får personliga kostråd och träningsschema som hjälper dig att nå dina mål <3

Ha en underbar torsdag!!