Pizza built this body!

image.jpg

Svettigt pass igår syns inte på bilden men är helt blöt av svett! Det blev bla utfall, knäböj, raka marklyft, baksida axlar, rodd mm. :-) 

Får fokusera lite mer på rygg idag tänkte jag. 

Sååå trist med en regnigdag, ska få en del jobb uträttat och sen ska jag städa här hemma. Senare blir det som sagt gymmet.  

Blev så glad när jag fick höra att min klient som ville ha ett kostschema älskade schemat och maten :-D och tyckte inte att det var svårt att hålla schemat. Duktigt!!!  

Ska själv oxå försöka mig på att ändra kosten lite då den inte precis har varit så hälsosam som den borde! Jag kan bara säga som så här "pizza built this body"!! Och hamburgare och glass mm.. Suck!!! Ne nu blir det skärpning!!! ! Dock älskar jag grönsaker och frukt och ser till att alltid få i mig det varje dag. Men min svaghet är just pizza och hamburgare! Förut var jag jätte duktig och höll en väldigt hälsosam kost 6dagar i veckan och unnade mig en gottedag och det funkade super bra i flera år. Men nu av någon anledning så har det varit jätte svårt. Men nu lovar jag er och mig själv att det blir skärpning en dag i veckan får det bli gottedag! Sen är ju hälsosam mat väldigt gott också. 

Ibland har även en "pt" sina svagheter :-D

Ha en fin torsdag!!! <3