Paris... <3

image.jpg

Så fruktansvärt att vakna upp och läsa om det hemska som har hänt i Paris.. det får en verkligen att få perspektiv på sina egna problem.. En sån hemsk värld vi lever i..

Sitter och dricker mitt morgonkaffe ska strax äta frukost.. sen ska jag faktiskt försöka ta en sväng till gymmet, lite framsida ben tänkte jag. Sen blir det väl en promenad senare.

Skulle ut och käka och ta en drink med vänner ikväll men får se om jag orkar. Kanske en drink eller fem bara skulle göra gott ;-)

Börjar få tillbaka aptiten så bakade massa hälsomuffins igår och tryckte i mig hur många som helst.. Så goda! Ni som prenumererar jag hoppas att ni testat receptet på banan/chokladmuffinsen, igår hade jag i 80% choklad som jag krossade på toppen istället för cacao nibbs! Mums!!

Pratade hela kvällen med min bästis i telefon då vi båda var ensamma hemma och är det någon som kan få mig att må lite bättre och skratta i allt elände så är det hon <3 Tack för att du finns!! Att ha en vän som finns där för dig i vått och torrt det är oväderligt.. och som du kan prata med om ALLT.

Ne nu ska jag ladda för gym och framsida ben!! Det blir frontböj, benspark, utfall och lite vader så ett kort pass.

Kul att jag har fått nya klienter och även mail från ännu fler nya som vill sätta igång! December som brukar vara en lugn månad verkar bli allt annat än det för mig <3

Ha en fin lördag <3