Overnight oats och filmning❤️

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_6721.PNG
FullSizeRender.jpg

En sån helg! Massa jobb!! Både framför kameran och framför datorn. Nytt schema som skulle fixas och videon som skulle spelas in. Fullt upp! Roligt är det ju med jobb som man tycker om men vad det tar tid med allt jag har inte det bästa tålamodet när det kommer till att få allt som jag vill ha det :-D

Fick meddelande från en klient idag och hon fortsätter neråt i vikt vilket är hennes mål! Bra jobbat! 

Idag har jag fortsatt med jobb hela dagen och ska fortsätta ikväll. Nu finns en massa nya videos uppe för er mina klienter nya övningar så kika in på VIP. 

Det som förhoppningsvis kommer upp denna vecka också är en kostvideo till er. Det håller jag på med just nu. Jag har bara inte bestämt mig om det blir fler kostvideos eller om jag ska få med allt jag har att säga/visa i en video.

Här får ni ett recept på en toppen frukost som endast innehåller ca 330kcal :-D

1dl havregryn

1,5dl mandelmjölk (osötad)

1 skopa choklad proteinpulver (sunwarrior, ärtprotein super god vegan protein)

1tsk jordnötssmör

1/3  banan

1st Jordgubbe 

/ Blanda havregryn proteinpulver med mjölken sätt in i kylen över natten. Lägg till resten av tillbehören på toppen innan servering. Här finns både protein och bra kolhydratskälla. Helt vegansk till på köpet :-D Passar alltså alla!! <3

Bon appétit!

Ha en fin måndagkväll!