LOVE Challenge

image.jpg

Mycket kaffe och mycket smink ;-) Det är vad jag behöver! Känner mig riktigt sliten idag men ska strax iväg på middag så det är som sagt en koffeinkick och en mask av smink som gäller för att försöka se levande ut!

Har inte ens orkat ta mig till gymmet idag vilket känns skit.. Men det här får bli min vilodag den här veckan då.. Imorgon får jag köra extra hårt! Så ska försöka hålla mig till bara ett par glas bubbel ikväll!

Jag kan avslöja vad temat för nästa "challenge" kommer vara.. det kommer vara KÄRLEK! Jag hoppas att ni är många som vill haka på, det kommer vara lite träningsuppdrag men även lite annat tänkte jag :-DSyftet kommer vara att älska sig själv och sin kropp mer! Skriv gärna till mig om just du vill vara med på the love challenge, privat meddelande eller skriv en kommentar så att vi alla kan peppa varandra! Har träffat alltför många fina tjejer som har dåligt självförtroende och nu ska självförtroendet boostas tycker jag!!!!!

Sen ser jag att jag har fått flera nya prenumeranter vilket är jätte kul! Det är ju som sagt helt gratis och ni får recept och tips till mailen lite då och då :-) Nästa vecka är det dax igen för nästa mail så om du inte prenumererar än så gå in på subscribe och fyll i din mail adress!!

Har ni några roliga helg planer?? Min helg är fullbokad med jobb, ärenden, träning och trevliga middagar :-)

Trevlig helg alla fina <3

Puss!