Ny vecka nya tag :-)

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Fullt upp hela förra veckan IGEN så tyvärr har min träning blivit lite lidande pga mer jobb och annat roligt.

Förra torsdagen så blev det ett lite annorlunda jobb nämligen ett modelljobb för en sommarkollektion som en kvinna har designat och ska börja sälja på nätet :-) En liten "behind the scenes" bild har ni överst :-) Sen har det varit pt jobb också ni ser en av mina duktiga klienter som springer uppför hammarbybacken :-D

Grillfest och studentfest har det också blivit så en jätte trevlig vecka har jag bakom mig men som sagt så har min egen träning blivit lite lidande. Men det tar jag igen denna vecka då jag har planerat in minst fem passa. Det började bra med ett benpass som gick fantastiskt bra idag :-D Endorfinrus på hög nivå :-D

Jobb, träning, festligheter och tyvärr även en begravning står på agendan denna vecka <3

Även en klient som har varit sjuk i några veckor ska komma igång med träningen igen :-) Härligt!!

Hoppas ni har haft en bra start på denna vecka!!