Ny vecka :-)

FullSizeRender.jpg
IMG_1204.JPG

Återigen ett litet gap sen senaste inlägget sorry.. Det har verkligen inte funnits tid. Tränade alla dagar förra vecka förutom söndag då hade jag en vilodag.

Det har varit lättare att uppdatera insta och snapchat det går så snabbt och lätt :-) Så om du inte följer mig där än så gör det.

Ville tipsa om dessa goda snacks som jag smakade i lördags, mums!! 

Idag var jag tvungen att åka in till stan tidigt på morgonen sovit för lite vilket ledde till ett lite sämre benpass så var inte nöjd men det blev av iaf. Sen skulle jag dansa ikväll men blev bortbjuden så det blev annat skoj istället.

Jag skulle egentligen iväg till skåne den här veckan men vi har inte fått våra vinterdäck än, då dom är special beställda finns tydligen inte så stora och breda vinterdäck konstigt tycker jag, så var tvungen att avboka mina småland/skåne planer. Men har faktiskt en del jobb som jag måste ta itu med denna vecka bla matschema och träningsschema.  Sen blir det fokus på träning träning träning!!

Om du vill komma i form eller bara få igång en hälsosammare livsstil så maila mig, så hjälper jag dig med träning och kost!

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det nya tag med träningen och jobb hela dagen!

Hoppas att ni mår bra!!

Sov så gott <3