Ny klientreferens!😁

IMG_4959.PNG
IMG_4953.JPG

Hur mår ni?? Jag mår super bra har haft fullt upp! Glöm inte att mitt pt-online erbjudande går ut nu på lördag! Så om du vill ha hjälp med träning och kost så passa på😊💪🏼💪🏼 Maila mig redan idag! 

Här kommer en ny klient referens som jag fick här om dagen❤️ tack Nathalie du är fantastisk och har verkligen varit målinriktad och jag är säker på att du har hittat en livsstil som kommer hålla livet ut💕 

Nathalies referens: 

Utan dig hade den här träningsresan aldrig börjat. Det var med din hjälp som jag äntligen kunde hitta vägen in till det"tråkiga" gymmet som jag då tyckte, haha. När jag träffade dig var jag i en tuff period i livet och jag behövde stärka mig själv, bygga upp mina obefintliga muskler. 

Du stöttade mig så mycket, såg till att jag åt bra och pushade mig framåt, att orka mer och att klara av mer. Det tog inte så lång tid och jag kunde redan se resultat, mina blyga muskler tittade fram och jag kände mig starkare för varje vecka och för varje månad! Alla runt omkring mig kunde se skillnad på hur "större" och starkare jag såg ut. Jag kände mig starkare, var fysiskt trött, men det var en trötthet jag tyckte om, det kändes underbart. 

 

Min rygg är bra nu, jag tar hand om den och ser till att jag får min näring som du så bra lärde mig att göra. Tack så jätte mycket för all din hjälp! Du var min push framåt, min startpunkt, och jag kommer aldrig glömma det! 

Önskar dig fina dagar framöver och många nöjda kunder (är helt säker på det ;) ). 

 

TACK Nathalie!!!!!!!! Det finns inget bättre än när man får hjälpa andra att må bättre <3

September månad är snart slut och jag kan inte förstå hur snabbt denna månad har gått. Ikväll blir det en benpass med Danne!  Jag har en vecka med massa inbokat framför mig men har plats för fler klienter så hör av dig om du vill ha hjälp med att hitta en hälsosammare livsstil! 

Ha en fantastisk vecka <3