Ny dag nya tag :-)

image.jpg

Jag har sovit som en stock inatt och vaknade med bra energi stack till gymmet efter frukosten och körde ett riktigt bra axelpass! Känns sååå skönt :-) Nu blir det en protein smoothie och sen blir det backen. Motivationen är på topp verkligen jag känner redan skillnad på kroppen på bara en vecka. Ni som vill träna med mig under hösten kommer få mer detaljerat hur jag tränar och hur jag äter. Ni kommer även få se min  utveckling. På måndag kör jag igång riktigt ordentligt tillsammans med er som också vill kicka igång hösten på bästa sätt. Ni ska få se hur jag lagar min mat och även före och efter bilder lovar jag att visa er. 

Visst känns det som att man vill börja fixa hemmet lite extra mysigt inför hösten och vintern? Så känner jag varje höst. Och jag har faktiskt beställt nya stolar och nytt matbord som jag faktiskt har önskat mig i flera år! Äntligen hittade jag något som jag tycker om. Stolarna kom idag och dom är perfekta!! 

Ha en fin onsdag!!