Äntligen måndag ;-)

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Ännu en helg som bara rusat förbi! Hoppas att ni har haft en bra helg.

Min helg har varit super bra, den började med en date night i fredags med middag på Bistro och den nya Bridget Jones filmen :-D Enligt mig en perfekt fredag. Filmen var bra och sevärd men inget slår ju ettan, brukar ju vara så.

I lördags blev det ett kort gympass och sen skulle vi eventuellt gå till grönan på kvällen. Men jag trodde att det inte skulle bli av så jag tog en eftermiddagslur och vaknade kring fem, kollade på min telefon och då ringde min syrra och sa att dom strax är hemma hos oss och att hon tänkte ta lite nya bilder på min mans mc (som han har byggt) den kommer nämligen dyka upp i lite olika tidningar snart, så fler bilder behövdes. Då ville min man att jag skulle vara med på några foton (det har varit hans dröm sen han började bygga på den för ett år sedan), jag helt nyvaken ofixad i håret sovit bort sminket! Tänkte att ne jag hoppar över. Men han sa kom som du är så jag sminkade mig på 10min och sprang ner för att hinna vara med på några foton innan vi alla skulle till grönan. Så här får ni se screenshots av screenshots på två bilder (dom översta) som Adde tog på mig. Dom är inte retuscherade än. Sista bilden är bara ett foto som min man to med sin telefon. Varför jag förklarar detta är att jag vet att Adde är super noga med sina foton och vill gärna att dom ska vara perfekta när man lägger ut dom. Så screenshots av screenshots därav kvalitén :-D Okey det blev en lång förklaring :-P

Vi hade en mysig kväll på grönan och Tindara och Elisé tvingade mig att åka en hel del karuseller (jag gillar inte karuseller) men vad gör man inte för sina små flickor :-D

Söndagen blev det storhandling och hemmamys. 

Nu blir det gymmet för mig senare ärenden i stan, sen ska jag testa lite ny träning idag berättar mer imorgon! Ska träna en klient imorgon ska bli kul att träffa henne då det var ett tag sen sist:-)

Har en vecka med bokade saker varje dag så gissar att den här veckan också flyger förbi. 

Happy monday!