Äntligen hemma <3

image.jpg

Snart kommer min bäbis hem så jag kan ta hand om henne och pussa på henne<3

Imorgon får vi ta henne till veterinären och se vad som är fel med henne.. 

Resan hem var riktigt tung vi var så trötta så vi blev tvugna att stanna vid vägkanten för att sova en stund. Vi sov nästan hela båtresan också. Känns skönt att vara hemma men det var trevligt att träffa alla fina vänner i Finland.

Nu ska vi få min lilla tjej att må bättre och sen blir det bio imorgon med mamma och pappa. Träningen blir troligen av först på onsdag men eventuellt även på tisdag beroende på när mina föräldrar åker hemåt igen.

Hungrig är jag så nu blir det en kycklingsallad sen gos med min Chanel bäbis <3

Fick mail ikväll ifrån en klient och måtten har fortsatt att gå ner även denna vecka:-) underbart!!

Hoppas att ni har haft en trevlig helg<3