Lite tankar kring yrket som pt! Och äntligen är jag tillbax i gymmet :-D

image.jpg

Första dagen på gymmet efter 1,5veckor!! Som jag har längtat!! Passet var grymt jobbigt och vi får hoppas att jag väntade tillräckligt länge så att det inte blir något bakslag. Men hjälp va skönt det kändes att få svettas ordentligt.

Jag fattar inte hur vissa inte kan gilla att träna för mig är det helt klart ett beroende jag mår inte bra utan träning! Tänk att vara beroende av något så bra!! Som påverkar din hälsa positivt på alla sätt :-))

Jag har nu haft styrketräning som min hobby och mitt stora intresse i ca 10år!!

Tränade en klient idag och det var ett såpass hårt pass att han sa efteråt att om det känns så här efter alla pass så vill jag hellre fortsätta vara tjock (på skämt såklart) hahahaha!! Han höll på att svimma ;-) Jag gillar att vara hård med klienter när jag tränar dom, men som personlig tränare måste man alltid anpassa sig efter hur hårt man kan pressa sin klient.

Jag kommer ihåg när jag pluggade till pt så tänkte jag hur jag vill vara som pt, hård tuff och mina klienter ska komma i tipp topp form. Jaaa du, man har lärt sig en hel del efter att ha jobbat som pt i 3år ;-) ALLA klienter är olika och ska handskas på olika sätt det finns ingen mall som funkar för alla. Att vara hård och tuff tex det funkar inte för alla, för vissa funkar det utmärkt. Jag är själv en person som kräver en hård tuff pt som kan sätta mig på plats annars kan jag vara en liten fuling och fuska när det känns jobbigt ;-P  Det jag märker är också att alla inte är redo för förändring när dom sätter igång vilket leder till att dom hoppas av tidigt eller slarvar och bestämmer sig för att hoppa av. Det jag vill att alla som funderar på att anlita en pt ska tänka på är, är jag redo för förändring, hur gärna vill jag det här? För att det är tufft det är inte en dans på rosor. Men som jag sagt hundra gånger förr ;-) DET ÄR VÄRT ALLT SLIT när du når ditt mål!! Jag känner INGEN som inte håller med som har gjort en resa mot en bättre och hälsosammare kropp/livsstil och nått sitt mål :-)

Mina fina klienter kämpar på mot sina mål och nästa månad börjar fler igen!  Hör av dig om du också vill ha hjälp med träning och kost! Nu är utomhusträningen igång igen också :-)

Ha en fin dag och kämpa mot era mål det är värt allt slit :-) <3