Tisdag

image.jpg

Här får ni bild på dagens middag. Marinerade kycklingen i sesamfrön, olivolja, vitlök, ingefära, chilli/salt, kokosflingor och lime :-) Quinoa till och hade tänkt ha mango i salladen men den var inte mogen än så det fick bli ananas istället, vilket också är super gott. En sås på kvarg, majonäs, cayenne och örtsalt. Där har ni receptet på min middag!

Jag skulle iväg till NK rean idag men det blev inte så orkade inte med en massa folk idag. Sen har jag rensat mina garderober idag känns så skönt att börja få lite ordning och reda på allt. Det har faktiskt tagit hela dagen(jaa jag har nog ett problem med överkonsumtion hittade kläder med prislappar på :-P ) Ska skänka bort en del och kasta resten. Nu har jag plats med nytt igen :-D

Ska börja rensa i mina skogarderober också.... får just nu inte plats med alla så det behöver rensas. Men man behöver ju en sko för alla tillfällen, stövlar högklackade, stövlar med låg klack, stövletter, träningsskor, sneakers, ballerinas, sandaler, sandaletter, pumps, varma skor(uggs), kängor.. ja och sen behöver man ju ha allt i olika färger.. visst är det så?!

Hade helt missat att det är en röd dag imorgon. Har inte hunnit träna än men det kanske blir en väldigt sent pass.. jag har nu två gymkort ett till mitt favvo gym och ett till 24/7 där man kan träna alla dagar dygnet runt.

Ska försöka hinna baka mina proteinmuffins senare också. Perfekt som mellanmål, ska försöka att inte trycka i mig fem om dagen bara... :-P

Hoppas att ni har haft en fin tisdag <3