Happy monday❤️💪🏼

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_2065.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_2121.JPG

Hoppas att ni mår bra och att ni har haft en jätte fin helg. Min har varit super mysig fått spendera den med familj och ätit för mkt mat.. :-P I fredags blev det date med D och då brukar vi gå till bistro för en caesar sallad och ett glas vin, älskar det! Sen var vi bjudna till min faster och hennes man i lördags och jaa ni ser en hel buffé med massa gott :-D Igår blev det en lugn dag hemma med promenader och fixade lite grön juice på ingefära, grönkål, äpple, selleri och gurka. D hade ont i halsen så det blev mest att vi kollade film och serier i soffan. Kan säga att det kröp i kroppen på mig eftersom jag är van vid att träna hårt nästan varje dag. Så idag blev det äntligen dax för gymmet, körde ben som vanligt på måndagar :-)

Nu under julen så kommer det extra mkt reklam för röda korset och andra organisationer som hjälper människor som har det svårt. Jag mår sååå dåligt av att se hur världen ser ut. Jag kan avslöja att jag tittar aldrig på nyheterna på tv av just den orsaken att jag är så känslig när jag ser hur hemsk världen är. Jag blir ibland lite äcklad över hur bra vi har det när man ser hur dåligt andra har det.. världen är orättvis. Det får en att reflektera över allt som man själv är tacksam över. Och speciellt nu när året börjar lida mot sitt slut igen, jag kan inte fatta att ett år har gått igen. Jag har ju tjatat om en tacksamhetslista i många år och tänkte dela med mig lite av min nu när jag tittar tillbaka på mitt 2016 :-)

Jag är så tacksam över att jag och min familj är friska!

Jag är tacksam över att jag har en fantastisk familj och vänner.

Att jag har ett hem som jag trivs i.

Att jag fick en underbar liten Pomsi :-D

Jag är stolt och glad över att jag har vågat börja övningsköra.

Jag är jätte glad över min fina bil.

Jag är tacksam och glad över att vi tog upp en gammal familjetradition och spenderade en vecka i fjällen denna vinter <3

Jag är tacksam att jag får jobba med att hjälpa människor att må bättre.

Listan är mkt längre men va härligt det är när man kan skriva ner det man är tacksam över då ser man verkligen att man är lyckligt lottad <3 

Jag brukar börja nya året med ett fint erbjudande till er som vill komma i bättre form med hjälp av mig :-) Självklart ska det bli så även denna gång! Jag vill testa något nytt tänkte jag. Det är ju nämligen så här att jag har ju lovat mig själv att även jag ska skärpa till mig lite extra nu (som vanligt) men jag tycker att det skulle vara roligt om ni var ett gäng tjejer som vill komma igång tillsammmans med mig from vecka 2 och tre månader framåt :-D Tre månader med träning och bra kost med videobloggar och ett litet forum där vi kan skriva av oss om hur det går?? Allt för att peppa varandra att få en bra start på nya året. Jag kommer självklart att skriva träningsschema och kostråd som ska följas och jag kan lova att ni kommer att få resultat! Vad säger ni är det några av er som skulle vara intresserade? Jag kan avslöja att det börjar bla med en vitmånad ;-) Allt för att rensa kroppen ordentligt!

Jag kommer även köra ett erbjudande på vanliga pt-online :-) Det kommer i veckan!

Hoppas att ni är taggade för ett nytt fräscht år med nya möjligheter! Börja den gärna med mig!!