Ni inspirerar mig <3

image.jpg

Alltså hur undebara är inte ni!! Tack för alla fina meddelanden som ni skriver till mig om att jag inspirerar och motiverar er och att ni uppskattar månadens utmaning! Men jag måste säga att ni inspirerar och motiverar mig minst lika mycket :-) Blir så peppad och glad över att ni anstränger er med utamningen det gör så att inte jag vill fuska heller, det är inte alltid kul att släpa sig ut för promenaden tex speciellt inte igår då jag hade varit igång hela dagen och kom hem på kvällen och det var kallt och regningt ;-) men promenad blev det vill ju inte göra er besvikna! Och vissa av er har svårt att komma ivåg alla dagar men då tar ni igen det dagen efter, duktiga!!

Den här veckan kör vi samma race men jag vill att ni utmanar er själv med något som ni inte har gjort förr denna vecka, kanske testa på ett nytt pass i gymmet eller något så enkelt som att testa ett nytt hälsoamt recept, vad som helst men gör något "nytt"  :-D Jag ska också försöka göra det såklart!! Får se vad jag hittar på då ;-)

Det kommer säkert komma lite andra uppdrag i veckan också precis som förra veckan.

Har tagit min 3km promenad redan och ska strax sätta igång med gröna juicen. Ikväll blir det träning ska se om jag får med mig min man på ett pass ;-)

Läste en mycket bra text på mjölkpaketet igår som jag måste dela med mig av eftersom det passar så bra in på denna månad då vi ska fokusera på kärlek till oss själva. Det stod så här:

"Kortvariga lyckokickar är lätta att få men föra att vara lycklig för det mesta krävs att man bestämmer sig för att se positivt på sitt liv. Forskning visar att man påverkar lycka mer genom hur man tänker än genom yttre saker som nya prylar, nytt jobb eller lotterivinster. Långvarig lycka handlar mer om attityd- målet är inte att jaga lycka, utan att vara det!"

Kloka ord <3

Men jag vet inte jag blir faktiskt ganska lycklig av nya skor också!! ;-D

Happy monday!!