En negativ sak med att vara pt!

IMG_3083.JPG

Jag blir så frustrerad över vissa saker när man är pt! Tex när man blir påhoppad på gymmet när man tränar med en tjejkompis och personal på ett gym direkt tror att man bedriver en verksamhet på deras gym! Jag blir galen på sånt. Bara för att jag är en utbildad pt så har jag ögonen på mig så fort jag tränar med en kompis för att dom tror att jag tar betalt. Jag tror att man ser ganska stor skillnad på en kompisträning och en pt-timma om man inte gör det så borde man kanske inte jobba i ett gym! Jag tror också man ser ganska tydligt om man går runt och marknadsför sig på ett gym(?) morrr blir galen vågar ju inte träna med någon annan än min man längre så man slipper äckliga påhopp. Tror att jag ska byta gym! Fy är så irriterad. Det är så kul att man kan motivera sina kompisar med att komma igång med träning och sen när man väl gör det och gymmet får en extra medlem då får man skit för det och en varning om att man kan bli avstängd och då är det ett gym som gör sååå mkt reklam om att man får gratis träningsmånader om man värvar en träningskompis och ååå så mkt roligare det är med en kompis som tränar med en. MEN det gäller tydligen inte oss som har en utbildning inom träning för då får man minsann en varning! Äckligt!

Som ni ser är jag riktigt frustrerad idag på äckliga människor.

Jag som ändå har tyckt att mitt gym är helt okey så att jag tom har kunnat rekommendera det till vänner kommer inte att göra det igen det är helt säkert iaf. Ska kolla om det finns gym som inte har jobbig personal här i närheten så kan man kanske byta gym.

Nu fick jag skriva av mig lite ilska idag! Ni får ursäkta för min negativitet idag!

Men ibland så är det precis vad man behöver att få klaga av sig lite :-D

Jag är glad att jag ändå tog mig till gymmet och körde lite ben trots att jag var super trött! Det blev lite knäböj, raka marklyft, utfall och självklart plankan. Ni är väl med på min plank challenge ?? Plankan varje dag i 4 v och nu kommer vi in i 3dje veckan så nu ökar vi från 45sek till 50sek!! :-))

Hoppas att ni mår bra!! Och att ni får en fin måndag <3