"My mom told me to follow my dreams..so i went back to bed"

image.jpg

Har ni haft en så bra dröm någon gång att ni inte vill vakna och om ni har vaknat så vill ni fortsätta sova och komma tillbaka till drömmen!? :-D Det har jag haft många gånger! Tyvärr lyckas man sällan fortsätta drömmen när man somnar om. Vissa påstår att dom aldrig drömmer, jag drömmer varje natt och brukar komma ihåg vad jag har drömt om :-)

Idag gick jag upp tidigt redan halv sex, tog en kaffe kopp och gick äntligen min morgonpw igen efter några veckors uppehåll. Börjar komma tillbaka till mina rutiner med träningen också. Kroppen känns bättre och krafterna börjar komma tillbaka :-D

Hur ser min tisdag ut?! Det blir jobb och kolla grafer, ska börja läsa min andra bok om TA och såklart träning!! Min favorit sysselsättning :-P .. Och då får det faktiskt bli rygg eftersom jag kommer missa träningen på onsdag, torsdag och lördag!! Hemskt men sant..

Igår tränade jag 2omgångar just för att jag kommer missa så mkt träning denna vecka..ångest.. tränade ben på sen eftermiddag gick hem och åt middag och gick till gymmet igen och då blev detkardio och mage :-) Så brukar såklart inte mina dagar se ut men nu blev det så iom att jag ska iväg imorgon.

Sticker tidigt imorgon och ska äntligen få mysa med mamma, pappa och Twister <3

Jag har ett läkarbesök bokat denna vecka och då måste jag väga mig fy sjutton!! Ni vet ju hur mkt jag hatar vågen! Usch....vill inte..

Hoppas att ni mår bra och att ni får en fin tisdag!!