Måndag

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Det är onsdag idag och inte måndag ;-) men bloggade inte igår så tänkte berätta lite om min måndag som var lite extra lyxig :-D Träffade syrran i stan och hade en hel shoppingdag. Super trevligt det blev dock inte mkt shopping för min del men ett par skor som jag har suktat efter fick följa med hem :-) Ska visa bild så ni får se dom senare. Vi var inne i LV och kollade på alla fina väskor och man vill ju ha hela butiken alltså om det är något som jag älskar så är det lyxiga väskor har alltid gjort det och kommer nog alltid att göra det. Brukar få en väska per år :-D

Det blev laxsallad och ett glas vitt till lunch och kvällen avslutades med ett glas bubbel :-) Kunde inte blivit en bättre dag (eller jo om jag hade fått shoppa lite mer :-D).

Har dock inte blivit någon träning denna vecka men det ska jag ta igen idag. Det blir gymmet och även en tur upp för backen tänkte jag. Sen ska jag skriva ett träningsschema till en klient som vill kunna träna hemma när hon inte hinner iväg till gymmet. Så ett hemmaschema ska fixas :-)

Hoppas att ni har fått en bättre start på träningsveckan än jag och att ni håller igång hela sommmaren!

Ha en fin onsdag!!! <3