Monday funday❤️

FullSizeRender.jpg
IMG_1297.JPG
IMG_1341.JPG
IMG_1347.JPG

Här får ni lite bilder från min helg :-) Ni som följer mig på insta har redan sett dessa biler och ni som följer mig på snap har sett lite annat också, där blir det lite mer videos  :-)

I fredags blev det date och lite shopping som sagt och i lördags träffade jag Selina i stan och vi åt lunch på reload det blev en hälsotallrik, det jag gillar med reload är att man får bra mat och mycket mat. På kvällen kom Selina och hennes man på pizzakväll hos oss och så tittade vi på så mycket bättre. Riktigt mysigt! I söndags blev det jobb för min del och på kvällen träffade vi lite vänner. Som ni hör fullt upp.

Åt för första gången add proteinglass måste säga att den var riktigt god. Har bara testat lohilo förut.  Ni som följer mig på insta fick också recept på en av mina favorit drinkar, gå in och kika om du vill festa till det lite i helgen ;-) Enkelt men ååå så gott!

Jag är ju en sån knäppis som älskar måndagar för det första så betyder det oftast benpass för mig och det är ju så roligt. Sen är det kul att planera inför veckan med jobb och träning. Sen har ju jag också börjat med dans på måndagkvällarna så det blir det ikväll :-D

Nu blir det lite mer jobb framför datorn och sen svida om till träningskläder igen. Nu börjar en av mina klienter ett lite striktare kostschema, ska bli super kul att följa hennes resultat! 

Om även du behöver hjälp med kost och träning så maila mig! 

Happy monday!!