Mobbning får mig att se rött!!

image.jpg
image.jpg

Vill ni veta vad som hände mig i gymmet idag? Jag kom in i gymmet och där står 3st killar som kollar in mig och kollar sedan på varandra och gör tecken med händerna "typ hon är mittimellan snygg"... Jag funderar ett tag på om jag bara ska ignorera dom eller om jag borde säga vad jag tycker om folk som beteer sig på det sättet.. Jag fundera ett tag och bestämmer mig för att faktiskt gå fram och prata med dom. Jag kommer fram till dom och dom är jätte trevliga frågar om dom är ivägen för mig om dom ska flytta på sig. Jag säger: Hej! Nej jag vill bara prata med er. Dom tittar lite förvånat på mig. Så säger jag: Tycker ni att det är okey att kolla på en tjej när hon kommer in på gymmet och göra sånna tecken till varandra att ni tycker att hon bara är "sådär"? Deras min!! Dom bara kollade på mig med stora ögon och öppen mun.. Den ena killen säger neeej du är jätte snygg ju. Då säger jag" Jag bryr mig inte i om ni tycker att jag är super ful men tänk på tjejer som får kämpa för att ta sig till gymmet för att dom har dåligt självförtroende och vill komma hit för att må bättre.. Det är inte okey.. :-D Det jag inte sa va att om det hade varit jag för ca 10år sedan hade jag gått hem och gråtit om jag hade sett killar sätta betyg på mig och tyckt att jag inte va "fin". Jag hade en nolla i självförtroende då. För mig är sådant beteende mobbing och oacceptabelt. Jag tänkte länge om jag bara borde låta killarna vara men nee jag stod upp för mig och alla som faktiskt kämpar sig dit för ett bättre självförtroende. Jag är så glad att jag vågade gå fram och prata med dom helt lugnt och sansat. Dom skämdes jätte mkt och sa att det var inte alls så.. men så var det. Dom var iaf trevliga och skämmiga.

Jag HATAR mobbing och killar som tror dom har rätt att kolla och betygsätta tjejer helt öppet, fy!!!

Så mkt som jag själv fått kämpa med mitt självförtroende kände mig så stolt över att jag vågade stå upp och säga att det inte är okey! Det är sånt som gör att vissa inte vill komma tillbaka till gymmet igen. Tack o lov att jag har blivit starkare och inte tar åt mig lika mkt som jag skulle gjort förr.  Ett av mina mål det här året är att älska mig mer precis som jag är, jag älskar filmen Bridget Jones har sett den typ hundra gånger och den är alltid lika bra... Och mr Darcy som säger till Bridget " I like you just the way you are". Och hon blir så förvånad över att det finns en kille som gillar henne precis som hon är lite små knäpp och små mullig <3 Love it <3