Måndag :-)

image.jpg

Hoppas att ni har haft en fin helg :-)

Min har varit bra skulle egentligen varit på en bilmässa i lördags eftersom våran bil skulle ställas ut. Men Danne åkte dit själv och jag stannade hemma med hundarna. Det blev ett axelpass på förmiddagen iaf :-) Annars blev det en lugn lördag. Igår tränade jag en klient som var super duktig och sen blev det intervaller i hammarbybacken fyy....hatar intervaller höll på att spy! Kom hem och lagade mat (fajitas) och sen blev det sväng till Nacka, har äntligen min gamla jeans storlek igen :-D. Sen kollade vi en bra film på kvällen. Jag har sovit jätte dåligt..har kommit in i någon konstig period då jag sover oroligt.. :-/

Idag blir det jobb och senare ett benpass :-)

I fredags var jag och fotade åt Eva igen och här får ni en bild från fotograferingen. Blåste som tusan!

Mina fina klienter kämpar på så duktigt! Klarade av alla pass förra veckan :-)

Ibland är det skönt att släppa viktmål eller måttmål och bara ha som mål att få in träningen som en rutin. En av mina klienter har som mål att denna månad träna 3 dagar i veckan tex :-)

I veckan får ni ett nytt nyhetsbrev!

Nu ska jag sätta igång dagen med lite mail :-) och försöka få i mig lite frukost.

Ha en fin måndag!! <3