Måndag :-)

image.jpg

Hej!!! Jag hoppas att ni hade en bra vecka jag har tyvärr haft fullt upp så bloggen har blivit lidande. Jag har tränat och jobbat mm.. Jag körde en detox förra veckan dock blev det saker som gjorde att detoxen inte höll hela veckan ut som det var tänkt. Jag ska göra ett nytt försök lite längre fram. Det är svårt att vara social när man går på detox eftersom man inte kan äta lunch ute eller äta middagar på kvällarna, eller dricka alkohol. Så bättre planering nästa gång.

Annars har träning gått bra försökt att komma iväg så ofta jag kan. Just nu så kör jag mycket helkroppspass och tränar det jag känner för eller tycker att är roligt.

Denna vecka ska jag träna lite klienter bland annat står backintervaller på schemat för en av mina kära klienter får se hur hon klarar det ;-D

Ny klient ska börja nästa månad vilket jag tycker att är super duktigt att komma igång mitt i sommaren med träning då dom flesta vill ha semester och slappa vid stranden, kul!!!

Glöm inte att jag har utomhusträning hela sommaren! Maila mig för mer info :-)

Hoppas att ni har en härlig vecka att se fram emot och så hoppas vi på lite mer sol och värme <3