Mitt beslut❤️

IMAGE.JPG

Hej fina ni <3

Hoppas att ni mår bra! Det var ett tag sen jag var här inne och skrev nått vettigt ;-)

Tänkte uppdatera er lite om hur min höst har börjat :-)

Jag vill börja med att berätta om mina fina klienter som kämpar på så otroligt bra en av mina klienter nådde sitt del mål denna månad och jag är så otroligt stolt och glad! Nu siktar vi på ännu en bra månad och ännu fler kilon som ska bort :-)

Det är väl en super härlig start på hösten att börja träna och äta bra kost! Om du behöver hjälp med det så har jag plats för fler klienter så hör av dig till min mail josefine@bodywatch.se

Min träning går oxå framåt denna vecka har jag kört tung styrketräning tyngsta passen denna vecka sen semestern och det känns underbart!

Jag tog även ett beslut för snart 3 veckor sen och det var att sluta dricka alkohol i ett år. Och det känns fantastiskt! Saknar inte det ett dugg! Jag är så peppad och känner redan att jag är mkt piggare. En present till min kropp helt enkelt. Häng på du också! Om du inte vill köra ett år börja med en månad :-) Känn hur det känns om du märker att du blir piggare och gladare!

Jag ska försöka få till en video där jag ger tips på matlådor då ni har skrivit att ni vill ha mer kostråd och mat på min instagram.

Jag är även sugen på att göra om hemsidan nu är det ju ett tag sen sist och vill hålla den lite mer up to date. Jag vill att den ska representera hälsa och välmående och har en massa idéer på nya bilder och design.

Jag märker att ju äldre man blir desto mer fokus får man på just hälsa. Man börjar förstå vikten av att äta bra, träna och undvika allt som ökar risker för allvarliga sjukdomar längre fram. Och speciellt när man ser nära och kära få stora hälsoproblem till följd av att man inte har tagit hand om kosten och träningen.

Så om du vet med dig att dina kostvanor inte är dom bästa börja nu, börja idag med att rätta till ovanorna till bra vanor. Och behöver du hjälp så hör av dig så lägger vi om din kost.

Ha en underbar torsdag <3