Mirror mirror on the wall..

image.jpg

Hej!!! Hoppas att allt är bra med er!

Idag har jag bakat lite muffins (mina hälsomuffin) och dom är såå otroligt goda så som vanligt har jag redan ätit för många ;-P

Jag ska bjuda er på ett nytt recept jag tror det blir på måndag så ni som prenumererar kommer få smaska på ännu en variant på hälsosamma muffins :-D

Hur har det gått med promenaderna? Juicerna? Och har ni klarat att göra något "nytt" denna vecka?? Jag har inte gjort det än men ska göra något ihelgen tänkte jag.

Promenaderna har jag fått in hela veckan men kom ihåg att det gäller även helgerna, så att vi får ihop det till 87km denna månad!! Så kul att ni lägger upp bilder på insta och hör av er till mig att ni fortfarande är med mig :-)) Dagens juice blev ananas, rödbeta, spenat, broccoli, ingefära, äpple och morot, gott!! Promenaden har jag inte gått än men det får bli en kvällspormenad med gubben.

En liten utmaning till tycker jag att vi ska köra på innan veckan är slut. Jag vill att ni kollar er i spegeln och hittar tre saker som ni tycker om hos er. En väldigt nyttig övning då vi oftast ser det som är fel och inte det som är fint. Bort med alla negativa tankar om er själva och se det som är fint!! Något som jag helt klart får bli bättre på också! <3

Läste blondinbellas blogg idag och hon är ju bara för härlig så nöjd med sig själv och sin fina kropp trots att hon får massa kritik över att hon inte är tillräckligt "smal". Men hon älskar sin kropp precis som den är och låter sig inte påverkas av andras elaka åsikter.

Vill önska er en happy friday och en trevlig helg!!!

 

 

image.jpg