Min vecka

image.jpg
image.jpg

Hej fina ni <3 Nu är det återigen en vecka sedan jag skrev till er. Förlåt!! Det har bara varit fullt upp... Men jag kan sammanfatta förra veckan så ni vet hur den såg ut.

Tränat har jag och träningen har gått bra :-) Tränade faktiskt hela förra veckan utan vilodag.. Pluggat, jobbat och sen har min lillebror och hans fru varit här och hälsat på då dom har haft semester <3 Jag har sprungit runt i inredningsbutiker med Johanna (min lillebrors fru).

Färgade och klippte mig i fredags och blev super nöjd som vanligt :-) Vi åkte till Sebbe och Johanna efter det och hade en myskväll. På lördag fick jag testa på ett crossfit pass som Sebbe fixade åt mig... höll på att dö... blodsmak efter bara några minuter.. Men kul att testa på nått nytt ;-) Jag kan räkna upp några övningar jag fick göra bla frivändningar, marklyft, välta däck, slå med slägga, pullups i ringar, knäböj, boxjump, hopprep, springa idioten, kettelswing med mera... Alla övningar utan paus bara köra på nästa övning osv... Såg ut som att jag hade duschat i svett! 

Sen åkte vi iväg till Västerås och kollade ännu mera inredning :-) Hade min "gottedag" i lördags och jag fick världens godaste hemlagade pizza som Johanna fixade till mig <3

Igår kom vi hem och det blev ett lite lugnare arm/magpass på kvällen.

Idag ska jag mest plugga och självklart jobba.. Jag kommer nog ta min träning lite tidigare idag och det är mitt favorit pass ben som står på schemat :-) Min korsrygg är fortfarande inte helt bra men lite bättre än för två veckor sen. Jag känner efter vilka övningar som funkar :-)

Nytt schema ska fixas till en ny klient denna vecka :-) Kul!! Och på onsdag ska jag träffa en annan klient och köra intervaller med henne tidigt på morgonen! Ska även träffa en vän på fredag och gå ut på ett glas...eller två :-) Men mest kommer denna vecka gå åt att plugga, jobba och träna såklart!

Ska skärpa mig med inläggen denna vecka :-) Ska försöka hinna skriva nått till er varje dag :-)

Hoppas att ni har haft den bra! Ha en fin måndag <3