Min helg :-)

image.jpg

Jag har haft en fullspäckad helg och början på veckan. Därav har bloggen fått lida lite igen.

Det har varit en härlig blandning på jobb, träning, vin och god mat med ett härligt tjejgäng och hann även med kulturnatt :-)

På bilden ser ni min klient som pumpar ut det sista med denna underbara övning hon fick grymt bra kontakt i rumpan :-D toppen!! Hon är så duktig hon har gått ner över 40kg sen graviditeten och har kämpat på med träningen för att bli starkare och få mer stabilitet i kroppen.

Min träningsvecka började bra i måndags blev det ett härligt benpass och lite axlar (superset)  igår fick jag tyvärr inte träna inte idag heller så det blir ofrivillig vilodag idag igen :-/ Men tar igen det imorgon. Fortsätter ännu en månad med högreps.

Jag har fullt upp denna vecka med saker inbokat men snart har jag semester i en vecka :-) Ni får eventuellt följa med lite här på bloggen och instagram ;-) Kommer självklart även träna på min semester!

Annars kämpar mina fina klienter på mot sina mål vissa med lite  motgångar den senaste tiden men det fina är att dom inte ger upp utan ser framåt och kämpar på <3 

Ha en fin onsdag!!