Maj🌸

IMG_3207.JPG
IMG_3197.JPG
IMG_3199.JPG

Lite av min helg i bilder :-) Såå härlig början på denna månad, soligt och varmt, träden blommar och alla är glada! 

Jag och D gick på kulturnatt och passade på att kika in på medelhavsmuseet, super intressant jag har alltid tyckt att Egyptens historia är intressant och fick äntligen se en äkta mumie :-D 

Träning förra veckan gick bra hann med fyra pass, denna vecka siktar jag på fem pass, så hoppas att jag hinner med det. Skulle kännas bra att hinna tighta till liiiite innan semestern som närmar sig. 

Idag blev det axlar och nu ska jag strax ta min pw med lilla Pom :-) Hon är verkligen super söt men väldigt jobbig att gå på promenad med då hon vill äta allt och hatar cyklister, resväskor på hjul och gör attacker mot andra hundar.. vi har aldrig haft en så jobbig liten rackare. Våra chihuahuor har alltid varit väldigt snälla och lydiga men inte denna.. Funderar på om man borde börja på en valpkurs med henne så att man får nån pli på henne. 

Vill du få bättre kost vanor, få en starkare och friskare kropp så maila mig! Nu har du även möjlighet att träna med mig utomhus! Eller om du vill dela på en pt-timma med din kompis så kan du testa pt-duo :-)

Ha en fin tisdag!!