Långholmen by night

image.jpg

Det blev hemmaträing i onsdags också då vi ville hinna till stranden innan vi var bjudna att grilla på långholmen med ett stort gäng. Så kom hem mitt inatten vilket gjorde att torsdagen blev lite förstörd då jag inte hade någon ork att träna. Selina kom dock förbi på kvällen och ville gå uppför backen 6gånger så tvingade ut mig själv på en liten kvällstur till hammarbybacken. De flesta somrar så har backen varit en rutin för mig har gått/sprungit uppför den flera dagar i veckan. Nu tar jag oftast min morgon promenad runt vattnet istället. Men kul att variera sig lite.

sitter och sippar på mitt morgonkaffe och ska strax ut på just min morgon pw :-) Sen blir det lite hemmasysslor innan det blir gymmet. Ikväll ska vi till mälarpaviljongen och äta med några vänner :-) Det får bli en lugn och lite tidigare kväll för min del så att jag inte förstör ännu en träningsdag denna vecka!! Jag som skulle koncentrera mig på träning varje dag denna vecka! Har ännu inte hunnit till gymmet en enda dag :-/ Så idag och helgen är ett måste.

Imorgon är vi bortbjudna igen då ska vi grilla med syrran och hennes familj <3 Men söndagen ska bli en lugn dag med träning och stranden tänkte jag.

Jag är lite av en eremit fakitskt jag trivs att vara hemma och vara för mig själv och träna. Men jag har verkligen försökt att vara mer social med mina vänner den här sommaren. :-) Jag vet att mina vänner ofta är lite trötta på mig då jag är dålig på att höra av mig.. Ska försöka bli bättre på det också :-DTack o lov har jag så fina vänner så dom slutar inte att höra av sig trots att jag är så dålig på det. <3

Som ni då förstår så har jag inte haft möjlighet att filma passet än. Ska se om det skulle hinnas med idag eller helgen!

Hoppas att ni har varit duktigare med träningen denna vecka än jag..

Nu slinker sista dropparna kaffe ner och så är jag redo för min pw!

Happy friday <3