Lilla Pomsi <3

image.jpg

Tack alla som har visat omtanke och jag vet att flera av er verkligen vet hur det känns att förlora en kär liten familjemedlem, som faktiskt ens husdjur blir. 

Jag visste att denna dag skulle komma en dag men vi visste inte att den skulle komma förra onsdagen vi trodde att vi skulle in till veterinären för att få medicin till lilla Chanels hjärtfel. Men när vi kom dit fick vi veta att hon var så dålig att dom rekommenderade oss att låta henne somna in. Det kom som en chock... Chanel var bara 11år vilket inte är mycket för en chihuahua.. Som jag har gråtit, fem dagar i streck har det kommit tårar. Hon var så speciell och har varit med oss i elva år. Nu har vi kvar min Titti och jag hoppas att hon kommer hålla sig frisk i många år <3

För att ha något lite roligare att tänka på så började vi kolla lite på hundannonser med en tanke att vi längre fram kanske skulle skaffa en ny liten vän. Jag ville gärna åka runt och titta lite på olika hundar innan jag bestämde mig för vad jag ville ha eller om jag ville ha en till. Men Danne hittade en annons på en liten tjej och han blev kär, hon är en blandning på chihuahua och pomeranian, en pomchi :-) Vi åkte och tittade på henne och hon fick följa med oss hem <3 Så nu har vi en liten busig bäbis här hemma och hon heter Pomsi <3

Hon kommer aldrig att ersätta Chanel men hon kommer garanterat att bli lika älskad. Hon har en helt ljuvlig personlighet och är sååå söt.

image.jpg