Lets celebrate!!

image.jpg

 Jag har en nästan full kundkrets, några platser finns kvar!! Det vill jag fira med att ge er ett erbjudande såklart, så att ännu fler av er har möjligheten att komma i form :-) 599:-/ månad, erbjudandet är dock tidsbegränsat tills på söndag ( 2/11-14) så först till kvarn gäller (platserna är begränsade)!

Mina klienter har alla olika bakgrund och olika historier vissa mail som jag får rör mig till tårar och jag känner mig hedrad att få vara med på deras resa till att må bättre med sig själva <3

För mig som också har haft en resa mot ett bättre självförtroende känner många gånger igen mig själv i mail som jag får och det gör att jag brinner extra mycket för att få hjälpa till!

Jag är så glad att jag har så fina klienter som jag får hjälpa men som sagt jag har några platser kvar :-)

Min vecka har varit full med jobb så har inte riktigt hunnit med min egen träning, men ikväll ska jag pallra mig till gymmet för lite "egentid" :-) Imorgon ska jag på shoppingdag med "mina tjejer" och vi ska njuta av god mat och lite bubbel ser framemot en tjejdag. Annars som ni säkert förstår så är helgen fullbokad med jobb kostråd ska skrivas och träningsplaneringar planeras.

Något som mina klienter kommer att uppskatta är att äntligen börjar det bli lite videos i min videobank ;-)

Fira dig själv genom att ge dig den bästa gåvan, ett hälsosammare liv <3

Ha en härlig torsdag! <3