Klient update!!!😍💪🏼

IMG_6382.JPG
IMG_6368.JPG

Happy monday!! 

Har ni haft en bra helg? 

Min har varit toppen :-D Har fått träna kolla bra film och umgås med fina vänner <3 en toppen helg, helt enkelt. Det blev ett fantastiskt axelpass me Danne i söndags vi var så slut i axlarna! Har inte känt mig så slut i en muskelgrupp på länge, så härlig känsla! Träningsvärk idag såklart :-D

Ett middags/lunchtips är en kyckling bowl, super gott och enkelt. Börja med ris i botten på skålen sen kyckling och toppa med mango, avokado, tomater, gurka, paprika och  sallad :-D Jag gjorde lite dressing på lätt grekisk yoghurt, lite majonäs, cayenne, vitlök, citron och lite örtsalt. Ringla lite sås över :-P  Super gott!  

Jag brukar få uppdatering från en klient på söndagar då hon har sin mått/vägningsdag. Hon har nu tränat enligt mitt schema i 2v och ändrat kosten igår tog hon måtten och hon har gått ner 14cm i omkrets och 1,6kg!! Helt fantastiskt!! Bara midjan hade gått ner 6cm!! Fantastiskt! Bra start!

Om du också är sugen på att tappa mått och kilon så hör av dig till mig! Jag tänker skriva ett separat inlägg om boocampen och se vad intresset är hos er. Men det kommer vara lite billigare än pt-online då det är samma schema till er alla och meningen är att ni ska få tre videos som ni gör varje vecka i 1 månad och sen får ni kostråd såklart också. Maila mig om ni tycker att det låter intressant josefine@bodywatch.se  Passen kan ni göra hemma eller i gymmet :-) Så ni behöver inte ett gymkort för att vara med!

Ha en toppen måndag!! Så hörs vi i veckan!!