Keep on pumping your butt!!😀👍

IMG_2784.JPG
FullSizeRender.jpg

Hej!!! Jag har skrivit om det förr, hur viktigt det är att träna vår största muskel gluteus, ni kommer ha mindre ryggproblem i livet om ni har en stark gluteus :-) Som ni vet är benpass mitt favorit pass och jag tränar rumpa/ben två gånger i veckan. Självklart knäböj utfall osv men även övningar som denna ovan benspark i cable kallar jag den för :-D Den kör jag varje vecka! Här får ni några anledningar till att fortsätta "pumpa upp rumpan" ;-P  En vältränad rumpa är inte bara snygg att titta på. Stark gluteus och baksida lår kan bidra till att förbättra din hållning, lindra smärta i korsrygg, knäna och höft, öka prestationsförmågan, minskar benskörhet och hjälper till att bli av med den envisa "putmagen". Vad mer?! Eftersom muskler bränner kalorier även i vila, hjälper ökad muskelmassa din fettförbränning.

Månnga bra anledningar att träna rumpan ordentligt tycker du inte?!

Vill önska er en trevlig helg!!!

Puss o kram!